Hobi Anda Sama Dengan Saya Tak?

Siapa yang mempunyai hobi yang sama dengan saya? Hobi saya membaca.

Saya suka membaca buku-buku berkaitan agama, motivasi,  sales & marketing,  wealth management, internet & media sosial.

Selalu asyik baca buku orang aje, teringin juga nak ada buku sendiri. Maka terlahirlah tanpa sengaja sebuah buku bertajuk “Rahsia Kaya Di Planet Bumi” (Bahagian 1 & Bahagian 2).

Tapi dengan dukacitanya saya nak bagi tau satu berita sedih kerana anda tak boleh dapat buku ni di tempat lain termasuk di MPH dan Popular Book Store atau pun di mana-mana perpustakaan di Malaysia. Ini adalah kerana buku ini bukan dalam bentuk fizikal tetapi merupakan sebuah e-book dalam bentuk pdf file yang akan dihantar terus ke dalam inbox e-mail anda setelah anda membuat bayaran dan bukti pembelian disahkan.

Kalau anda tak nak tau lebih lanjut pasal e-book ni,  saya nasihatkan jangan teruskan membaca artikel ini kerana ia hanya membuang masa anda yang sangat berharga. Baca pun anda tak dapat apa-apa.

Tapi kalau anda betul-betul serius nak tau lebih lanjut tentang e-book ini, Sila KLIK Di Sini. Saya nak bagi peluang kepada individu yang betul-betul serius sahaja untuk memiliki e-book ini. Ilmu-ilmu di dalam e-book ini merupakan ilmu yang tidak pernah diajar di sekolah, kolej mahu pun di universiti. Saya juga tak nak ilmu-ilmu yang ada di dalam e-book saya ini disalahgunakan oleh pihak yang tidak bertanggungjawab.

Ilmu-ilmu yang ada di dalam e-book ini sangat mahal dan tak ternilai harganya. Ia boleh dijadikan panduan selagi hayat dikandung badan. Lantaran itu hanya insan-insan yang terpilih sahaja yang layak untuk memilikinya. Adakah anda insan terpilih itu? Jawapan ada di dalam diri anda.

Klik Di Sini. Jangan tak klik. Nanti jangan menyesal sebab tak klik.

Ikhlas Dari Saya

Mohd Amin Hj. Jumberi

Founder Al Amin E-Commerce & Founder Al Amin Consultancy & Services

KLIK Ikon Di Bawah Untuk SHARE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.